+45 43 73 42 43 [email protected]
 

​Rodbehandling

​RODBEHANDLING VED SMERTE OG BETÆNDELSE​

Hvis der er kommet betændelse i en tandnerve, hvis en nerve er blottet, eller hvis tanden er angrebet af karies, er en rodbehandling nødvendig. ​

Rodbehandling bør udføres, selvom der ikke umiddelbart er nogen gener eller smerter af nogen art. Behandlingen kan også være nødvendig i forbindelse med ældre tandfyldninger eller ved påsætning af tandkroner.

MANGLENDE RODBEHANDLING KAN FØRE TIL RODBETÆNDELSE

​Rodbehandlinger udføres dermed for at undgå en potentiel rodbetændelse, der kan føre til større smerter og ligefrem tandbylder. Behandlingen kan også være nødvendig, hvis en fyldning eller et hul ligger for tæt på tandnerven. Ofte kan det blive nødvendigt at afslutte en rodbehandling med at påsætte en tandkrone.​

Såfremt betændelsen har spredt sig til rodspidsen, vil det kræve en mere omfattende behandling, da rodkanalen skal udrenses i større omfang end ved en normal rodbehandling. Det kan kræve flere besøg hos os end ved en ordinær behandling.

​VI SIKRER AT DIN TAND ER SUND EFTER ENDT BEHANDLING


​Når vi har fået udrenset rodkanalen, vil vi fylde den op med rodfyldningsmateriale i plastik og rodfyldningscement.

Derved kan vi sikre, at der ikke trænger nye bakterier ind i rodkanalen, men vi vil tage et røntgenbillede af tanden for at være helt sikker på, at tanden er, som den skal være.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG​​​

Du er velkommen til at ringe vores klinik i Ishøj på telefon

4373 4243 for at bestille tid til rodbehandling eller undersøgelse af dine tænder. Du kan også skrive til os på [email protected]. Ønsker du en pris på din rodbehandling, kan du kan se vores priser her.

Vi har handicapvenlig adgang til tandklinikken, så alle kan komme ind.​

Telefon

+45 43 73 42 43

Adresse

Ishøj Store Torv 21
2635 Ishøj

Åbningstider

Man + Tirs: 8:00 - 17:00
Ons + Tors: 8:00 - 15:00
Fredag: 8:00 - 14:00
Lørdag: 10:00 - 15:00 (konsultation efter aftalen)