+45 43 73 42 43 [email protected]
 

Tandretning med Invisalign ©

INVI​SALIGN – FÅ EN USYNLIG BØJLE

Kunne du tænke dig at få rettet dine tænder og få et endnu smukkere smil? Her på klinikken kan vi nu tilbyde tandretning med en usynlig bøjle – også kaldet invisalign.

Hvis du er interesseret så ring og book en konsultation på telelon 43 73 42 43. Du kan også sende os en mail på [email protected] eller benytte vores kontaktformular.

FREMGANGSMÅDEN MED INVISALIGN

​Før der kan udarbejdes en behandlingsplan, tager vi et aftryk af dine tænder for at undersøge, om de kan rettes ud ved hjælp af en invisalign bøjle. Når det er bekræftet, vil en detaljeret behandlingsplan blive udarbejdet ved hjælp af ClinCheck®, vores virtuelle 3D-behandlingsplan.

ClinCheck viser den serie af bevægelser, dine tænder forventes at gennemgå i løbet af behandlingen. På den måde kan du se, hvordan dine tænder forventes at se ud ved afslutningen af din Invisalign-behandling, før den begynder.

Når du begynder din behandling med invisalign, vil du bære hvert sæt af de specialfremstillede skinner i to-ugers intervaller.

I takt med at du udskifter skinnerne, vil dine tænder bevæge sig lidt efter lidt og gradvist bevæge sig mod den forventede slutposition.

Under forløbet vil du gå til regelmæssige eftersyn hos os for at få efterset dine fremskridt og for at sikre, at du er fortrolig med behandlingen.

Den tid, det tager at fuldende behandlingen, varierer fra person til person og afhængigt af kompleksiteten af hver tandopretning.

Det er vigtigt, at vi taler sammen ved første konsultation for at finde ud af, hvordan invisalign passer bedst til din situation og dine mål, så vi kan aftale den bedste fremgangsmåde for dig.​​​

Du kan se vores pris her.

Telefon

+45 43 73 42 43

Adresse

Ishøj Store Torv 21
2635 Ishøj

Åbningstider

Man + Tirs: 8:00 - 17:00
Ons + Tors: 8:00 - 15:00
Fredag: 8:00 - 14:00
Lørdag: 10:00 - 15:00 (konsultation efter aftalen)